search_preloader
Търсене
Кошница 0

Кошница

ΦΙΛΤΡΑ
ЦЕНА
лев
лев

Мъжки Бански

МЪЖКИ Мъжки Бански - Синьо

КОД: 25-24004.

30.00 лев
19.80 лев
- 34%
На разположение

ОПИСАНИЕ

МЪЖКИ Мъжки Бански компанията Comfort

Размерна таблица

ДОСТАВКИ

Доставка и заплащане

Поръчките се изпращат с спиди куриер и доставката се извършва в рамките на   3-5 работни дни в посочения от вас адрес от деня на заплащането.
www.comfort-lingerie.bg не признава наличието на каквато и да е отговорност в случай на забавяне на доставката поради екстремни  метеорологични явления, стачки и непреодолима сила, в който случай горепосоченият срок за доставка ще бъде удължен, докато съществува причината за забавянето.

Таксите за доставка се изчисляват и предлагат във формуляра за поръчка.
 
Разходите за доставка  са 4 лева  и 2 лева за наложен платеж.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Пол:
Men
Таблица с размери:
Μεγεθολόγιο Ανδρικό - 16
Пране:
На ръка
Гладене:
Не
Сезон:
Пролет-Лято
Състав:
100% Polyester
Стил:
Модерен
Обстоятелство:
За всеки ден
Сушилня:
Не
Дължина:
Късо
Дизайн:
С дизайни
Цвят:
Неизличимо
Производител:
Comfort

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

1)С наложен платеж

Заплащате сумата при взимането на стоката от куриерът. Доставката до България е 6 лева.
 

2)С платежна карта

 
Всяка покупка от сайта www.comfort.com.gr може да бъде направена по желание на купувача с възможност за плащане с кредитна карта. Транзакциите се извършват сигурно по електронен път, в реално време, между купувача и собственика на картата с Юробанк, която обработва транзакцията от името на www.comfort-lingerie.bg  В този процес  www.comfor-lingerie.bg  не участва и чувствителната информация за вашата кредитна/дебитна карта не се съхранява в неговата система. В случай, че купувачът, извършващ транзакцията, не е същото лице като собственика на кредитната карта, www.comfort-lingerie.bg  не носи отговорност и няма задължение да възстанови парите.
 
 

3)PAYPAL

ви позволява да плащате директно и автоматично криптира лични данни с най-добрите технологии на пазара.

ВРЪЩАНИЯ

ПРОМЯНА НА ПРОДУКТА
Нашата цел е да гарантираме пълното ви удовлетворение. Ако по някаква причина не сте доволни от поръчката си, можете да упражните правото си да върнете част или всички закупени продукти в рамките на четиринадесет (14) календарни дни от датата на получаване (член 4 от закон 2251/1994). Условието за връщане на продукта в този случай е той да не е бил носен, да е в оригиналната си опаковка с ненарушена цялост, да не е бил повреден по никакъв начин, да не е бил разпечатван и да разполагате с доказателство за покупка. За ваше улеснение проверявайте продуктите, които пристигат при вас в момента на доставката, за очевидни дефекти в самите продукти или в опаковката им.
В случай че искате да направите промяна, процесът е много лесен. Обадете ни се на 2312317272 и ни кажете продукта, който искате да ви изпратим. Изпращането на новия продукт в този случай се извършва изключително от General Postal. Връщането на оригиналния продукт се извършва на дистрибутора след получаването на новия продукт. По отношение на размяната разходите са 3 евро на пратка, независимо от количеството на продуктите, и включват изпращането на новия продукт, с едновременна доставка на продукта, който трябва да бъде върнат на дистрибутора.
За пратки до Кипър или страните от Европейския съюз няма възможност за смяна.

ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ
В случай че не желаете да преминете към друг продукт, има възможност за връщане на парите.
Процедурата в този случай е следната:
Опаковате пратката в оригиналната й опаковка и в листа с поръчката отбелязвате причината за връщането и банковата сметка, по която искате да възстановите сумата, ако първоначалната ви поръчка е направена с наложен платеж. Ако връщането се извършва по банкова сметка извън Eurobank, разходите за превода се поемат от клиента. Ако поръчката е била платена с кредитна/дебитна карта или PayPal, парите ще бъдат възстановени директно по съответната сметка. Разходите за връщане са в размер на 3 евро и се поемат от клиента. Сумата от 3 € се приспада от първоначалната сума за възстановяване.
Извършете връщане на продукта(ите) в магазин на Общата пощенска служба. Връщането се извършва чрез таксуване на получателя на данните по-долу:
17 НОЕМВРИ 75
ПИЛАИ СОЛУН
55535
2312317272
КОМПАНИЯ ЗА КОМФОРТ
След като получим пратката ви, ще извършим проверка на качеството на продуктите и ако те са в оригиналното си състояние, процесът на връщане ще бъде одобрен.
За пратки до Кипър или страните от Европейския съюз няма възможност за възстановяване на сумата.

ДЕФЕКТЕН ПРОДУКТ
В случай, че получите дефектен или повреден продукт, www.comfort.com.gr ще положи всички усилия да го замени с идентичен или подобен продукт без допълнителни разходи за вас. В този случай трябва да ни се обадите на телефон 231.231.72.72, за да пристъпим незабавно към замяна на продукта.
Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури най-доброто изживяване за вас. Научете повече или вижте Настройки
ok